Otroška kolesa Cube

Kolesarjenje je izredno koristen šport za otroke in odrasle. Med poganjanjem pedal razgibavamo spodnji del telesa. Tako ojačamo mišice v nogah, kar izboljša našo stabilnost med hojo, tekom in drugimi aktivnostmi. Redna fizična aktivnost pa je izredno priporočljiva za otroke. Vsa Cube otroška kolesa so narejena tako, da so zabavna in varna za vožnjo. Otroci se hitro navadijo na uporabo omenjenih koles, saj so zelo okretna, imajo kakovostne zavore in nizko težo. Obenem pa jih je mogoče brez težav vzdrževati, saj uporabljajo standardne dele za kolo, ki jih lahko zamenjamo brez težav.

Uravnoteženo kolo za otroke

Najbolj pomembna sposobnost pri vožnji kolesa je stabilnost. Otroci se pogosto ustrašijo, ko prvič izvejo, da se morajo naučiti obvladati kolo med vožnjo. Na prvi pogled izgleda obvladovanje stabilnosti dokaj nemogoč podvig. Otrokom lahko pomagamo z uporabo pomožnih kolesc. Sčasoma pa se bo naš otrok moral naučiti samodejno loviti ravnotežje. 

Cube otroška kolesa Cubie 120
Cube otroška kolesa za otroke ki se šele začenjajo učiti voziti kolo

Napredno ohišje Cube otroških koles omogoča vozniku, da lažje lovi ravnotežje. Narejeno je tako, da si otrok lahko pomaga z nogami, medtem ko razvija svoj čut za ravnotežje. S tem se omogoči, da se hitro navadi na vožnjo kolesa, brez nepotrebnih padcev in drugih težav.

Kolesarska trgovina z bogato ponudbo

Dandanes imamo na izbiro številne vrste, blagovne znamke in oblike koles, ki jih lahko zasledimo na spletu. Pomembno je, da izberemo kolo za otroke v kolesarski trgovini, ki ji zaupamo. Na spletni strani izbrane trgovine s kolesi lahko zasledimo bogato ponudbo različnih koles.

Obenem pa prej omenjena kolesarska trgovina ponuja tudi izvrsten servis vseh koles in kolesarskih delov. 

Cube otroška kolesa Cubie 180
Cube otroška kolesa Cubie 180

Izposoja kolesa v kolesarski trgovini

Včasih ni potrebe po tem, da bi kupili novo kolo. To je posebej uporabno v primerih, ko se kam odpravljamo na dopust in želimo voziti kolo samo nekaj časa. Mogoče pa bi tudi radi preizkusili, če so našim otrokom kolesa sploh po godu ter ali jih zanimajo. Lahko si jih izposodimo v kolesarski trgovini za krajši ali daljši čas. Pri tem pa je velika prednost ta, da so vsi njihovi deli v najboljšem stanju, saj jih vzdržuje profesionalno osebje.

Vzdržljiva Cube kolesa za malčke

Pogosto je najbolje, da svoje otroke naučimo voziti kolo čim je to mogoče. Za to obstaja serija Cube otroških koles, ki so narejena za malčke višine od 87 do 104 centimetrov. Narejena so iz aluminijastega ohišja, ki je izredno lahko.

Video predstavitev Cube otroških koles

Obenem pa ne vsebujejo ostrih robov in drugih nepravilnosti, ki bi lahko bile nevarne. Omenjena kolesa so narejena tako, da so izredno vzdržljiva, saj jih bodo po vseh verjetnosti otroci pogosto odlagali na tla.

Cubee kolesa za starejše otroke

Cube serijo koles je mogoče zaslediti tudi za starejše otroke. Razvrščena niso po letih, ampak po višini voznika. To so seveda samo smernice po katerih se lahko starši osredotočijo na najbolj primerno kolo za svojega otroka. Vsa Cube otroška kolesa so narejena z izredno trpežnim ohišjem kot tudi drugimi deli. S tem se zagotovi, da bo lahko kolo preživelo razne udarce in druge izzive, ki so povezani z otroško energijo in entuziazmom. Obenem pa imajo tudi terenske zmogljivosti, tako da so primerna za uporabo v urbanih in bolj ruralnih okoljih.

Trgovina z naprednimi kolesi za otroke

Redna vožnja s kolesom bo našim otrokom omogočila, da bodo sčasoma zahtevali boljšo opremo. Cube otroška kolesa so na voljo tudi v bolj naprednih izvedbah, kot so:

Reaction 200 – kolo za otroke, ki želijo osvojiti vožnjo v naravi

Reaction 200 je kolo narejeno za mlade voznike kolesarje, ki želijo voziti po bolj zahtevnem terenu. Opremljeni so z natančnim krmilom in ročkami za vožnjo, ki nudijo vozniku zelo dober oprijem. Imajo tudi zavorne diske, ki omogočajo hitro zaviranje.

Acid 200 – serija otroških koles za izkušene voznike

Acid 200 je serija, ki omogoča mladim kolesarjem udobno in varno vožnjo po zahtevnem terenu. Kolesa so narejena tako, da jih je mogoče popraviti v primeru padcev in drugih nezgod.

Elite 200 – elitna kolesa za otroške kolesarje

Kakovostna kolesarska trgovina nam bo ponudila izbiro koles za mlade in izkušene voznike. Serija Elite 200 je namenjena ravno temu – najbolj zahtevnim otroškim voznikom. Ogrodje je narejeno iz karbonskih vlaken. Kolo pa je tudi opremljeno z gumami, ki se izredno dobro oprimejo vsake podlage.

Stereo Junior – serija koles za najvišje udobje

Stereo Junior je del Cube otroških koles. Namenjena so elitni vožnji, saj vsebujejo najnovejše tehnologije, kot je karbonsko ohišje, zamenljiv menjalnik in napredno vzmetenje.

Članki iz iste kategorije:

    Brez člankov